Scroll Top

Diensten

hiermee ontwikkelen wij

Levende lerende communities!

Wij hebben, door alle jaren heen, verschillende type  interventies ontwikkeld waarmee we levende lerende communities op gang brengen, renderend maken en zelfstandig maken.

Hieronder geven we je een korte beschrijving van deze interventies. Je kan deze interventies als op zichzelf staande ervaring inzetten, maar ook in samenhang gebruiken om een Levende Lerende Community zelf vorm te geven.

Resonantie overleggen

Voelen, ervaren, uitwisselen wat er feitelijk gebeurt met het programma en hoe we daarop door kunnen bouwen.

Evenementen

Opwekken en versterken van energie door kleinschalige en grootschalige (leer-) evenementen.

Training

‘In actie’ doorleven van overtuigingen en ontwerp principes om van daaruit te doen. Training on the job.

Mastercircle sessie

In een kort tijdsbestek, met collega’s, een bewezen succesvolle praktijkervaring neerzetten, verrijken en overdraagbaar maken. Beleid in actie!

Open space Sessies

Maximaal mobiliseren en gebruik maken van de aanwezige kennis en ervaring van medewerkers rond een vraagstuk, ambitie, uitdaging.

Intervisie plus

Waarderend verder brengen van individuele leer- en succeservaringen en elkaar onderling verrijken en versterken in een klein groepsverband.

Schrijversevent

Ontwikkelen van online blogs, vlogs, modules door medewerkers om zo hun ervaring, op 2e orde niveau, over te dragen aan collega’s.

Online modules

De impact en het bereik van het programma vergroten door de inzet van online modules en programma’s.

Kracht van verhalen

Collega’s meenemen door verhalen. Verhalen die gaan over wat je echt drijft, je waarden, de dilemma’s, de oplossingen.

kwaliteit en verhalen

Werken aan kwaliteit vanuit een narratieve methode.

Leergang natuurlijk leiderschap

Ontwikkelen van doorleefd leidinggeven door de bril van de natuur.

Procesbegeleiding

De community opstarten, renderend maken en zelfstandig maken middels procesbegeleiding van bestuur, directie, management en teams.

Take off: wat wordt jouw vlucht?
Wij beginnen graag daar waar de energie is, dat is één van onze ontwerp principes. Waar de energie zit, daar zijn al de nodige initiatieven in gang gezet. initiatieven die om ‘meer’ vragen. Daar werken wij graag aan mee. Ons motto is daarbij ‘aanvoelen, aansluiten, aanvullen’. In een eerste verkennend gesprek kijken we graag samen naar hoe we dat het beste vorm kunnen geven. Zodat het maximaal aansluit bij waar jij en jouw organisatie staat.
Nodig ons uit
We zien je uitnodiging graag tegemoet! Leuk om kennis te maken, te onderzoeken waar je staat en hoe wij jouw proces kunnen ondersteunen.