Scroll Top

Over ons

Wat als het ook op een liefdevolle manier kan?
Wat ons drijft

Wij willen ons inzetten voor betekenisvolle veranderingen. In die zin dat zij direct en indirect bijdragen aan een betere samenleving.

onze aanpak

Dat doen wij vanuit de overtuiging dat medewerkers willen bijdrage aan zinvolle thema’s die hen raken. Wij helpen een context te creëren waarin medewerkers die zinvolheid ervaren, meer ruimte ervaren en nemen om hun vleugels uit te slaan en bij te dragen aan die zinvolle verandering. Zo maken zij, in wie ze zijn en alles wat zij weten, kennen en kunnen het verschil.

De voedingsbodem

Het succes van onze aanpak zit in een samenhangend set van overtuigingen en ontwerp principes. Deze zijn volgens ons niet nieuw. Integendeel, het ligt ten grondslag aan succesvol groeien, ontwikkelen en veranderen. En, daar heeft iedereen ervaring mee.

Spread Your Wings is een methodiek en maakt gebruik van een aantal, elkaar versterkende methodes op het gebied van groei, ontwikkeling, verandering. Zoals: Visiegedreven ontwikkelen, Waarderend onderzoeken, Compassievol leiderschap, Verhalend modelleren.

Spread Your Wings krijgt vleugels door een online social learning eco-systeem waarin verschillende learning-tools logisch haar eigen plek in het leren hebben. Het vergroot de impact en het bereik van alle interventies.

Meer weten over Spread your wings als visie en methodiek?